Grattis WilmaIdag fyller den lilla gofisen 5 år!
Imorgon bitti åker jag till henne för att grattulera
Puss på dig gurkan

på motorvägar i Sverige

kör folk som krattor, jag undrar hur dom skulle klarar sig på autoban?

Jag har kört ett antal mill på motorvägar och det blir enligt mig sämre och sämre, verkar som att dom flesta tror att det är som en tvåfilig väg inne i stan där man kan välja vilken fil man vill och ligga kvar där.
Om man inte tänker köra om ska man snyggt ligga kvar i högerfil och inget annat!
Det blir livsfarligt när det går för sakta i vänsterfilen.
Jag är duktig, haha ja absolut men jag är ingen civilpolis som den röda cabben jag stötte på i fredags.

Han, ja det var en han som körde låg i ytterfil och jag närmade mig honom, just då "smet" en husbil ut framför honom för att köra om andra mer långsamtåkande bilar klart han blev irriterad, när husbilen sedan snyggt gick in i högerfil igen var denne "civilpolis" tvungen att tukta föraren i husbilen. Han la sig bredvid och blängde och tutade han kollade framåt en sekund sen vred han huvudet tillbaka och blänkde och hötte med näven och där låg den idioten kvar!!! och bara blängde, jag undrar vad han hade väntat sig att  "boven" skulle göra,stanna och kliva ur bilen och börja grina för att han gjort nåt galet eller?

Nu var måttet rågat för mig, han hade tydligen inte slängt en enda blick i backspegeln så att jag låg i häcken på honom hade han inte märkt, jag blinkade med helljuset.... ingen reaktion men va i helvete är det med karln? ska han aldrig ge sig?
Jag hängde mig på tutan och då äntligen reagerade han, nu kollade han i backspegeln och får han då se, jo en snygg nercabbad Eos med en ännu snyggare blond kvinna.....nu jävlar blev det tryck på pedalen, och nu väcktes min tonårstjej i mig.....han ökade och sen gick han in i högerfil och fortsatte öka för han hade verkligen inte tänkt sig att släppa om mig.......nån måtta måste det ju vara han var ju man och ja ni vet........

Jag ger mig aldrig !! barnsligt jag vet men härligt att slänga in en lägre växel och bara dra förbi, han fick ge sig och han kom aldrig ikapp!

Så ska det vara ligger man i omkörningsfil ska man köra fortare än dom i högerfil, när man kört om ska man in igen.

För övrigt har jag haft det kanonhärligt i helgen, mycket snygga seglare har jag sett och inte en enda i lämplig ålder det verkar som papporna lånat ut sina båtar till sönerna .

nu är det min tur att skratta!!

Jag förstår att alla tyckte det var kul med soppåsen, det tyckte nog inte jag och jag undrar så här i efterhand om det var nån som SÅG att det var en påse med sopor jag hade med mig.
Det ska tilläggas att jag hade lite annan bröte med mig denna dag, matpåse förstår och klädpåse med kläder som skulle bytas.
 
Men nu till nåt mycket roligare, jag är ledig i helgen och om jag har tur kan jag sluta lite tidigt imorgon och då drar jag med en vacker nedcabbad bil till Lysekil, där stannar jag till på lördag eftermiddag då jag cabbar ner igen och drar vidare till Smögen.

Nu då....... är det väl ingen som skrattar åt mig, nä nu är ni bara så där äckligt avundsjuka på mig eller hur?

Skulle inte förvåna mig om jag raggar upp en brunbränd seglare igen hahah

fan vad det luktar!!!

Som jag redan sagt så störs jag en del av lukter, främst dåliga

Igår morse när jag satt på spårvagnen luktade det så äckligt där jag satt, efter ett tag tog jag mitt pick o pack och flyttade mig i tron att det var gubben som satt bredvid mig som stank.

Det fortsatte att lukta ändå, jag skulle ju inte åka så många hållplatser så jag fick väl stå ut då. Den dåliga luktet irriterade mig hela resan, fan va skönt att få gå av vagnen och komma ut i friska luften.

Väl framme på jobbet bytte jag om och skulle sedan ta min påse med mat till kylskåpet, vad var detta jag hade en extra påse med mig...................

Sopnedkastet på gården hade jag snabbt sprungit förbi och där stod jag på jobbet med min egen skräppåse!!

Nu har jag antagligen gett vissa personer dagens skratt. Jag vet att åtminstone du Skorpan skrattar högt nu, gör det..... för visst är det härligt att höra om när andra gör bort sig :)

tänk på vad du säger så du inte säger det du tänker......

två kvinnor kommer fram till mig den ena säger
- Hola!
den andra
- Hej!
jag svarar hola eftersom jag kan ett par ord spanska, måste ju verka lite märkvärdig :)

- min väninna här kommer från Spanien och hon har glömt sina p-piller, , vad kan hon göra?
- hon måste fixa ett recept för att jag ska kunna hjälpa till med det, svarar jag

vi pratar p-piller, kondomer o dagen efterpiller, jag föreslår som säkraste alternativet återhållsamhet. Samtalet är rikitgt trevligt och öppet, den spanska kvinnan gillar inte mitt sista förslag, nej det får bli ett paket kådisar så länge!

- i Spanien kan man köpa p-piller utan recept berättar den svenska kvinnan
det är bara första gången man behöver söka upp en läkare

- man behöver bara ha  ett enda samlag med honom så är allt klart

jag höll på att bryta ihop, hon hörde inte vad hon sa

- oj! haaha så det menar du? bara ett enda  samlag..........
- nej nej ..jag menar samtal!!!
matglädje

Igår kväll var jag tillsammans med Godis (min som) ute på restaurang, vi var på en grekisk sådan och åt jättegod mat.

Det blev cheese saganaki, grillad haloumi som förrätt och sedan åt vi souvlaki med rostade potatis och zatziki till detta blev det en Mythos (grekiskt öl)
Vi hade det jättetrevligt så klart

Idag regnar det som spön i backen......jag är ledig så det är väl inte så kul. Jag hade tänkt att det skulle vara fint och havet var mitt mål nu blir det nog lite städning istället.

                                                                    


Dagdrömmar

Funderar på att spendera lite pengar på nåt kul men vet inte riktigt på vad

Köpa en kolonistuga med uppvuxen trädgård och utedass? men bara om det ingår vackert sommarväder

Fixa till ansiktet med lite restylane? jag har ju skrattat alldeles för mycket i livet vilket visar sig i skrattrynkor dessutom har jag rökt nån cigarett som också satt sina spår 

Bara vara ledig och ligga på soffan, är ju inte så kul förstås men kanske vara ledig och resa bort ett tag? men å andra sidan har jag ju bestämt mig för att landa här och nu

Det absolut bästa vore att ha några millar att sätta sprätt på, då skulle det absolut bli ett skärgårdshus modell vackert och stort, jag ser det framför mig precis vid havet och med spröjsade fönster, gardiner som rör sig så där härligt av vinden, massor av vacker utsikt  och givetvis med solgaranti.

Jag ska iväg till jobbet nu så tiden för dagdrömmar är slut

jag får panik!!!

Jag får verkligen panik av vissa kunder..............en del personer luktar för djävligt

en del har parfym så det stinker lång väg, det är vanligtvis väldigt sminkade damer som troligen tappat hela flaskan över sig, i värsta fall är det en kvinna som försöker dölja annan dålig lukt som cigarettrök eller gammal fylla

männen försöker sällan dölja sina dåliga dofter dom stinker både fylla, rök o svett

Som tur är så är dessa personer i minoritet annars hade jag nog fått vara hemma.

Ibland blir jag så galen att jag nästan måste säga något, men jag biter mig i tungan och räknar
och så tar jag ett extra steg bort, men jag kan ju inte gå hur långt ifrån dom som helst jag måste ju faktiskt höra vad dom säger.

Ja det är inte bara roligt på apoteket alla sexleksaker till trots

så här ser hon ut idag!


Kortet som jag visade er igår på Skorpan hade ett år på nacken idag ser hon ut så här!! Snyg bild tycker jag, den är stulen från hennes blog.
Btw så kommer hon hem från Korsika i slutet på augusti, hon lämnade götet sista mars så det kommer att bli såååå härligt att se henne.

Skorpan fyller 20 HURRA HURRA


För tjugo år sedan..........

satt jag ute i en eka på dalälven ute och fiskade med min dåvarande man och svärfar, ja vi var förstås inte gifta utan levde i synd, detta syndiga leverne hade lett till att jag nu väntade mitt fjärde barn.

Hon som var i magen hette Skorpan sedan första ögonblicket och gör så fortfarande, hur man kommer på dessa "arbetsnamn" vet jag inte men jag har i alla fall haft namn på mina barn i magen, men alla har inte haft sina smeknamn kvar, men den här lilla ungen kommer alltid att heta Skorpan.

Jag kände mig inte hundra när vi satt där i båten jag hade liksom lite för mycket värkar, hon skulle inte komma förrän om tre veckor, så vad var fel?
Hela natten var orolig och det var meningen att jag skulle på ett mädravårdsbesök dagen efter och jag minns faktiskt att jag skulle vara där klockan 12.00.
Det hör till saken att vi var på pappans föräldragård uppe i Dalarna på semester och skulle åka hem till Göteborg nån vecka innan beräknad nedkomst

Så fort mödravården öppnade nästa dag ringde jag dit och berättade hur det stod till och barnmorskan tyckte jag kunde komma dit direkt  "inte för att det var ovanligt med förvärkar, speciellt inte när det är fjärde barnet" sa hon
Vi åkte dit och för att göra en lång historia kort (are) så visade det sig att jag var klar, eller rättare sagt Skorpan var klar för att födas.
Ambulans till BB I Mora och imorgon klockan 13.38 var hon född

Världen sötaste bebis föddes och imorgon fyller hon 20 ÅR


58 000

Ullevi kokade, vi var 58000 glada förväntansfulla personer, det var helt enormt, han gav allt  och var hur bra som helst.

Att det kostade 500 kronor per person och timme gör ingenting, vi fick i alla fall våra biljetter och valuta för pengarna, men jag var faktiskt lite nervös för att vi skulle bli blåsta :)

Det värsta med fredagsnatten  var att försöka ta sig hem, spårvagnarna var så fulla att det såg ut som dom skulle välta,rutorna var så immiga att man knappt såg in, att ta sig på någon var helt omöjligt, ont om taxibilar var det gott om så det var bara att ta av sig skorna och promenera hemåt i sommarnatten, det gjorde inte ont alls, när jag väl fått av mig skorna vill säga :)

I övrigt har helgen varit omväxlande jag har hunnit med att ligga på klipporna varit på tre mycket fina krogbesök med fantastisk god mat, igår kväll tex käkade vi skaldjur som var så bra att man önskade att det aldrig tog slut men det gjorde det naturligtvis och man var tvungen att avsluta med en god efterrätt.

Världens tabbe???

Ja det återstår att se om man har gjort bort sig totalt  idag eller inte haha

Har köpt biljetter till Bruce Springseen  på nätet för 3000 spänn, nä det är inte många som ska gå vi är bara två.
När bokningen var klar försvann pengarna i samma sekund (hjälp) ett bekräftelsemejl skulle komma ja men visst va självklart! det kom inget.

Nu har det i alla fall ringt en person från företaget (biljett nu) och vi ska få hämta biljetterna på hemligt ställe, bara jag som vet :)

Klockan sju ska vi få dom, detta är spänning på hög nivå ska jag säga. Jag har ialla fall en riktigt storvuxen karl med mig som tur är om det nu är så att det är skumma typer jag ska möta, dom kanske vill ha mer pengar :)

Håll nu alla tummar för att vi får våra biljetter och att kvällen blir en fest som sent ska glömmas

RSS 2.0