Besök på G

Nu är det herrbesök på gång måste nog vaxa benen då, ni fattar väl varför jag inte gör det så ofta? Inte?

Faktum är att jag själv funderat på det ibland men fick svaret när jag läste min dotters blogg hon skriver att det är bra med håriga ben om man sover ensam...........?
ni vet när man drar sitt eget ben över sitt andra  så är det som att känna ett mansben :) det ligger mycket i det tycker jag.

När herrbesöket är över kommer min äldsta dotter med mina små gofisar hit och dom ska vara här nästan en hel vecka ska bli jättemysigt. Jag jobbar förstås men i alla fall, det blir någon tidig eftermiddag  och så har vi ju kvällarna, ja du P dom kan få vara uppe lite extra när ni är här. 

på jobbet

Jag måste nog skriva lite om mitt jobb.

Jag är en "apotekskärring" men en glad sådan, visst kan man bli tokig på en del kunder men jag gillar mitt jobb och är för det mesta väldigt glad.

Nu för tiden är det ju som sagt ännu roligare när man får sälja sexleksaker eller sexhjälpmedel som det är för en del, faktum är att vi säljer som bara f..n.
Unga som gamla är väldigt intresserade av våra produkter, så det blir nog fler produkter i framtiden skulle jag tro.

Ni har väl kollat in grejorna på apoteket.se dom är snygga, kolla särskilt in den lilla svarta (klittstimuleraren) jag sulle kunna tänka mig att ha den som prynad i min fina skål med stenar :) ja.ja jag kanske skulle använda den ibland också.

Just nu lämnar vi lite "gåvor" till våra egenvårdskunder tex så får man en kit med ansiktsprodukter när man handlar solprodukter för 250 kronor, man får en liten listerine när man köper en stor osv.

- du ska få ett prov på SB12 idag (ler)
- vad är det?
- ett munvårdande medel mot dålig andedräkt (svälj)
- behöver jag det????
- oj, nej inte speciellt du.......... alla som handlar varor för 200 kronor eller mer får det
- ok, då såsur??

I morse när jag åkte till jobbet satt jag mittimot en ung tjej på spårvagnen hon var helt uppe eller inne eller vad man ska säga i att lyssna på sin mp3, hon satt där  och såg så lycklig ut, på sätet bredvid sig hade hon sin väska stående.

In på vagnen kommer en kvinna i kortklippt lugg, ingen ont i det, man har precis så kort lugg som man önskar, kvinnan var i 45 års åldern kanske 50 hon såg verkligen snorkig ut och det var hon också, luggen i hårfästet och glasögon på näsan precis som jag, men jag har betydligt längre lugg då. :)

Denna kvinna hade tänkt sig sitta JUST på platsen där den unga tjejen satt sin väska, det fans gott om plats på spårvagnen men hon skulle sitta där.
Istället för att på ett snyggt sätt säga "ursäkta kan jag sitta där" ställde hon sig och blängde och då menar jag blängde på tjejen tills denna unga kvinna kände av det, hon flyttade sin väska och log.
Kvinnan som fortfarande såg djävligt snorkig ut satte sig utan , ett ljud utan ett leende, nu blev hon i mina ögon en jävla kärring ursäkta men har vuxna människor inget hyfs eller?

Den där kärringen/tanten såg ut som om hon jobbade på apotek,jag har hört att det bara är surkärringar där :)

" hör inte"

Jag ringer hem till min son, inget svar då skickar jag ett sms med följande

fråga: kommer du hem snart? puss
svar: jag är hemma nu och städar

jag ringer igen på hemtelefonen inget svar, skickar ett nytt sms

fråga: har du ingen hemtelefon nu eller hör du inte?
svar: hör inte!

jag ringer igen nu fattar han väl att jag vill prata med honom , inget svar, skickar ett nytt sms

uppmaning: men gå dit då!!! jag ringer till dig, fattar du eller?

jag ringer igen inget svar, men va fan e det med ungen?

då kommer ett nytt sms
- jag ringer sen, lagar telefon puss

För er som undrar varför jag inte ringde från min mobil till hans så beror det på att jag har noll täckning inomhus....ja jag ska köpa ny telefon

"porrigt" på jobbet

Ja då har man börjat sälja sexleksaker också,  dildo, klitorisvibrator,vaginalkulor vibratorring och massageoljor finns i sortimentet.

Dildon är riktigt snygg den har två! njutningspunkter och hör här den är STÄNKTÅLIG vilken tur :) användningstiden är fyra timmar! vem skulle orka ?

"Klittvibratorn" är också som tur är stänktålig och har en användningstid på hela sju timmar, himmel o pannkaka!

Man behöver kanske inte använda grejorna hela tiden :)

Kolla in sakerna på www.apoteket.se om ni blir nyfikna

Underbar helg

Så var man tillbaka på fastlandet igen.

Jag har haft en underbar helg med massa sol en hel del blåst och idag regn.

Jag är glad att jag inte är rädd för att göra saker på egen hand  för i så fall hade jag inte åkt till Käringön, och det hade verkligen varit en miss.
Jag har latat mig jag har solat jag har ätit en himla massa goa grejer och jag har festat på krogen och naturligtvis har jag träffat en hel del trevliga människor.
Jag har dessutom stött på gamla sjukgymnastkollegor som jag inte träffat på dom senaste femton åren, jättekul.
En dag när jag gick runt på ön träffade  jag på ett par från Sälen som jag känner (världen är liten)

Nu ska jag göra nå´t jag INTE gjorde där ........jag ska krypa till kojs :)
Ryggen värker tyvärr fortfarande

Tänkte inte skriva så här

JÄVLAHELVETESSKITRYGG JÄVLAHELVETESPISSRYGG JÄVLAHELVETES SKIT

Visst kan man skriva svordomar med skojiga specialtecken,men inte jag, hittar dom inte.

Nu är det positiva tankar och försiktiga rörelser som gäller och så massa värkmedicin förstås.

Underbart är kort

Livet leker....men inte för alla

Jag har det så bra, tänk att kunna sitta i sitt lilla fina kök på morgonen och lyssna på bra musik samtidigt som man äter frukost bestående av turkisk yougurt med färsk frukt, kaffe (starkt ska det vara och med mjölk) och som avslutning ett glas med Berocca.
Berocca är en vitamintablett innehållande mycket B och C-vitamin kalcium magnesium o zink (för er som inte vet) Denna lilla brustablett tar jag varje dag och jag tror bannemig att den är bra.
Att jag sedan röker två (minst) gula camel är väl mindre bra, men vi har väl alla våra laster.

Igår såg jag en stor affisch med en bild på en flicka (ca 10 år) och en man, troligen hennes pappa, dom stod mitt emot varandra och han höll sin vänstra hand runt hennes hals och den högra var höjd för att slå! Jag höll på att börja grina ,bilden var så himla verklighetstrogen.
Under bilden stod att läsa

Skicka ett sms till 72950....skriv "Förändra" så skänker du 50 (futtiga) kronor till vår kamp mot barnmisshandel.
Rädda Barnen

Det var inget svårt beslut


Han ska ha en stor.........

Då ska man fira midsommar på västkusten efter alla år i Dalarna

Jag ska åka till Käringön och bo i en toppmodern sjöbod ett par meter från vattnet, helt underbart, hoppas det blir som prognoserna säger angående vädret, det sägs att solen kommer att finnas vid kusten.

Eventuellt får jag herrbesök annars kanske jag raggar upp nån snygg brunbränd seglare för det lär krylla av sådana där en helg som midsommar :)
Bäst jag tar med mig nå´t raffigt att sätta på mig, men ska det bli nå´t ska han ha en riktigt stor.........båt!

Idag jobbar jag eftermiddag-kväll (till 22.30) ganska sent men jag börjar inte förrän 13.00 imorgon så det är helt ok.


Fredag den 13:e med blandad kompott

Dagen började perfekt, jag vaknade tidigt  tidigt med tanke på att jag skulle börja jobba klockan 12. så är halv åtta tidigt. Det var en vacker morgon men härlig temperatur.

När jag satt på spårvagnen på väg till jobbet så slog det mig hur gott jag mådde, kände efter riktigt ordentligt men kunde inte känna att jag hade ont på en enda fläck. Inte för att jag brukar ha så mycket krämpor men jag vet absolut hur illa det känns när jag har ont i ryggen, som jag tyvärr har mellan varven.

Jag satt där och kände mig lycklig helt enkelt och tänkte för mig själv att man borde reflektera varje dag över hur man mår och njuta av dom bra dagarna som i alla fall är flest för min del.

Jag hade väl jobbat ett par timmar när jag fick så in i h....e ont i magen så där eländigt så jag knappt kunde stå ett tag, det gick över hyfsat snabbt, efter ytterligare ett par timmar fick jag sån smärta i vänster handled så jag knappt kunde använda den, har aldrig varit med om nåt liknande.

När jag slutade jobba klockan 21.00 blåste det svinkallt det kändes nästan som en höstkväll brrr, spårvagnarna var rejält försenade pga strömavbrott hhmm.........

En knäckemacka med ost och skinka blev min kvällsmat, nu mår jag gott igen.
Jag sitter och hånler mot diskbänken som faktiskt får lugna sig tills i morgon.När jag blundar på vänster öga.....

då ser jag bättre än om jag tittar med båda!?

Det kallas grå starr och detta är väl tantvarning om något.

Under 2006 märkte jag att jag började se så mycket sämre och detta föranledde ett besök hos min optiker som konstaterade att jag hade "lite" starr. Han skrev remiss till ögonläkare och jag var där, läkaren bedömde mina besvär som måttliga och tyckte att vi skulle vänta med att operera.

Nu har det blivit ett rent helvete för mig, jag ser hur dåligt som helst och det går som sagt inte att korrigera med mina glasögon, jag har problem med att se när jag kör bil, när jag läser recept, när jag läser på dataskärmen på jobbet och när jag tittar på TV, ja dvs hela tiden.

Idag har jag fått ny tid hos läkaren och ska dit den 2:a juli och nu MÅSTE det bli åtgärdat.

Vilken miss!

Första svenska fotbollsmatchen i kväll och vad gör jag då, jo jag jobbar till 22.30.
Det kallar jag oflyt.

Komplimang?

Jag blev kallad tjejen igår av en man!! tänk jag som är en "gammal tant"

Han satt på en bänk på Drottningtorget, klockan var kvart i nio på morgonen, jag var på väg till jobbet, när han ropade för tredje gången Hallå tjejen!! var jag tvungen att kolla in honom.

På bänken satt två män med var sin flaska i handen, det är söndag morgon o dom var redan ordentligt igång.

Med tanke på deras skick kanske jag inte ska ta det så allvarligt, deras omdöme var nog inte det bästa :)

Vilka galningar

Jag var på krogen med fyra kompisar igår, vi hade det trevligt och det slank ner en del i våra strupar, på första stället slutatde notan på 1.635.00 detta är inte så märkvärdigt det är dyrt att dricka ute och grabbarna drack sexor, det som var anmärkningsvärt på denna nota som jag för övrigt har framför mig nu står ett belopp på 28.00

28 KRONOR FÖR JORDNÖTTER!!!!!

Hur i helv.... kan man ta betalt för jordnötter när dom får in så mycket pengar på dryck??

Nästa gång ska jag ta med mig egna nötter :)

Tre månader kvar

Jag ser att dom flesta räknar ner till semestern, så då gör väl jag också det. Jag har tre månader till nästa semester, och planen är att åka första eller andra veckan i september till Korsika för att hälsa på yngsta dottern som är där och jobbar.

Ni ser hur det är, när ni har gjort ert har jag mitt kvar :)


Så var semestern slut

Tänk att när sommaren börjar då är jag klar med min semester!!??

Jag har sagt det förrut och jag säger det igen ....man e väl dum i huvet

Jag har haft två härliga veckor i Turkiet och jag har träffat Bittan och allt har varit bra, jag har druckit öl på dagarna jag har druckit raki på kvällarna och jag har rökt vattenpipa dessutom har jag varit uppe sent på kvällarna så jag måste väl erkänna att jag är en lögnare också.

Helgen på västkusten har varit helt fantastisk precis som  i större delen av landet, jag har varit ute på havet och åkt ribbåt, ett härligt äventyr måste jag säga, det gick i sådär 50-55 knop, jag har varit ute och ätit på Avenyn och jag har grillat med goda vänner, inte mycket att klaga på med andra ord.

I morgon ska jag jobba så nu e det slut på ledigheten, jag har ju varit ledig i tre veckor så det är nog bäst att krypa till kojs nu.

Ni som har vägarna förbi Göteborg eller som befinner er här, hör av er så vi får ses över lite mat och nåt "mer"

RSS 2.0