Gott Nytt År

Jag förstår att man undrar när folk bara försvinner så där, det är inte bra.

Det finns många skäl till att jag inte skrivit på länge, ingen data igång på länge bland annat

Jag vet inte vad jag ska skriva om riktigt, livet känns så konstigt och ingenting är riktigt bra.
Det är väl bara som det är antar jag, lite humor skulle inte skada, en roligt historia eller nå´t.

Jag är glad att julen är över, den har varit bra, firat med barn och barnbarn, saknade en unge som passar på att njuta av livet i Österike där han ska vara i en hel vinter för att jobba och åka skidor.....härligt men, Godis jag saknade dig!

Nåväl denna blogg blev väl inte så himla kul men jag hoppas att alla som finns ska ha en riktigt trevlig nyårsafton och ett Gott Nytt År


Tillägg

Jag känner att jag måste göra ett tillägg, jag läste just mitt senaste inlägg och upptäcker att jag skriver att jag tycker det är lika kul att presenter när som helst.

Jag tycker naturlitvis att det är lika kul att ge bort saker när som helst, och dom som känner mig vet att det händer.

Julklappar

Vår familj har stora problem!

Hur länge ska man köpa julklappar? byta pengar? panikköpa för att man inte vet vad man ska köpa?

Jag har min uppfattnintning , egentligen är det  tomten som ska fixa allt det här, inte vi.
När man slutar tro på tomten så blir det så klart inga klappar längre, eller hur?

Jag blir absolut gladare av att få en blomma eller present när som helst på året, bara för att den personen verkligen ville ge mig något just då..

Jävla pengasugna handlare!!! det är erat fel!


Jag får ångest!

Strömlöst i Bärvallen

Vi var ute och åt en helt fantastisk middag på Lindvallen i fredagskväll.

Det blev vitlöksbröd, vackrare än jag någnsin skådat och goda, det var fritterade räkor, det blev oxfilé med bakad potatis, bea och rostad vitlök i yogurt, helt makalöst gott. Jag drack vin L-A körde!

När vi kom hem igen var det strömlöst och det varade i kanske två timmar, vi knäckte en flaska rött och sedan drog partyt igång.

Vi behöver egenligen ingen el för här finns vedspis och vevgrammofon, och den gick igång, L-A vevade upp med pannlampa på skallen och spelade stenkakor så det stod härliga till

Ja men den här är ju hundra år sa jag när han spelada Violettta med Beritl Bo, ja sa han men den har varit populär under din tid!?

Vaaaa? det tror jag inte på,så gammal är jag inte!

Han spelar sin mofars favorit som är Lyckobringaren med Karl Jularbo och han spelar luftgitarr till, nej förlåt jag menar luftdragspel, han har sin pannlampa på skallen fortfarande och det ser så coolt ut,

Kolla här säger han och visar mig sitt vinglas!
Det är inte såååå häftigt, i rödvinet simmar det omkring massa bös (som vi säger i Göteborg) inte fan vet jag vad det är, jag vågar inte titta i mitt, dricker snabbt ur och säger till honom att genast hälla ut sitt vin och byta glas

Detta är en härlig kväll i Sälen

Viktorias hjärta

Tänk. att i kväll när vi var ute och käkade träffade jag på en kvinna som jag kände igen så himla väl.

Hon tittade på mig lite igenkännande så jag var tvungen att fråga efter hennes namn, hon sa sitt namn men det klingade inte så bekant.
-Jag trordde vi kände varandra,sa jag
- Nä det tror jag inte, sa hon

Strax därefter såg jag hennes lilla flicka som stod och pratde i en mobiltelefon, men va fan jag känner ju igen henne också tänkte jag.

Jag gjorde mitt besök på toaletten som jag hade tänkt och sedan gick jag tillbaka till mitt bord.
Då kommer denna kvinna fram till baren och jag kommer plötsligt på det, det är ju mamman till Viktoria som vi såg på TV härom kvällen och flickan som pratade i telefonen, det var ju Viktoria!!!

Som ni förstår var jag tvungen att kolla att det var som jag trodde, jag gick fram till kvinnan och frågade,
-Var det dig som jag såg på TV häromdagen?
-Ja det var det säger hon
Jag vet inte vad jag ska göra, krama henne? pussa henne? skrika rakt ut?

Naturligtvis inte, men jag önskar dom båda lycka till i framtiden

Undrar vem städerskan är?

Snön bara vräker ner! Det passar ju ganska bra tots allt, det känns lite ok att sätta upp lite adventssaker och nya gardiner och såna goa grejer.

Resan i går gick helt utan problem, det började snöa efter det att jag kommit fram, där hade vädergubbarna rätt för en gång skull. Jag kollade faktiskt in väderprognosen för att det skulle bestämma vilken dag jag skulle åka uppåt.

Det är MEGATANTVARNING på sån´t, bara för något år sedan hade jag bara bestämt vilken dag jag  skulle åka oberoende av snöväder, man börjar visst bli lite harig, haha

Jag måste berätta att jag för någon vecka sedan sa till L-A att nu djävlar ska det vara rent och snyggt när jag kommer tillbaka!!!!!!
-Men snälla älskling, du behöver väl inte vara arg på mig
-Jag är inte arg, men jag tänker inte att storstäda när jag kommer tillbaka efter fem månader, det är bara så. Antingen får du städa själv eller be någon annan!

Behöver jag säga att det var städat ordentligt och det luktade gott i hela huset.  Behöver jag säga att det inte var han som gjort det, det som han bidragit med var att öppna plånboken och det är vackert så.
Jag är nöjd i alla fall.

Kram till er alla och glöm nu inte att glögga i morgon.

RSS 2.0