Hemma?!

Ja då är jag hemma igen, tillbaka i storstan, ett fantastisk Götborg mötte mig i lördags och så har det fortsatt, vilket väder och vilken grönska, helt fantastiskt.

Lördagsmorgonen var bland det värsta jag varit med om, kan väl erkänna att jag inte kom särskilt långt innan jag var tvungen att stanna. Förmodligen är det lika olämpligt att köra bil när man storgråter som när man är onykter.

Nu packar jag upp grejer och försöker planera vad jag ska packa ner igen imorgon, på onsdag morgon klockan 07 lämnar jag för att semestra två veckor i Turkiet, det ska bli jätteskönt.

Jag ska bara ta det lugnt, inte dricka öl på dagen inte raki på kvällarna jag ska lägga mig riktigt tidigt varje kväll och jag ska inte röka vattenpipa..........????

Ha det gött

Man e väl dum i huvet !?

Ja då sitter jag här med en dag kvar på jobbet, hur känns det?  Ja inte fan vet jag......

Jag ska sova näst sista natten tillsammans med mannen jag varit med så länge, det gör ont!

Jag önskade jag kunde söva ner mig ett par dagar, åtminstone till på tisdag för då måste jag packa,jag drar till Turkiet i två veckor på onsdag morgon. Hela två veckor där nere, härligt, det behöver jag. Skämt åsido så önskar jag verkligen att jag slapp uppleva lördagen just denna vecka eftersom jag åker ifrån Sälen då.

Hur i hela friden ska det kännas att lämna? det hade varit mycket lättare om nån av oss hade varit otrogen eller nåt i den stilen, men inte då,det är bara så att jag inte trivs med livet här uppe längre.
Tänk va härligt att få lämna gården med en rivstart heligt förbannad för att han hade bedragit mig, men om det varit så hade jag i och för sig dragit för länge sedan antagligen samma dag som det kommit fram.
Sån e jag!

RSS 2.0