58 000

Ullevi kokade, vi var 58000 glada förväntansfulla personer, det var helt enormt, han gav allt  och var hur bra som helst.

Att det kostade 500 kronor per person och timme gör ingenting, vi fick i alla fall våra biljetter och valuta för pengarna, men jag var faktiskt lite nervös för att vi skulle bli blåsta :)

Det värsta med fredagsnatten  var att försöka ta sig hem, spårvagnarna var så fulla att det såg ut som dom skulle välta,rutorna var så immiga att man knappt såg in, att ta sig på någon var helt omöjligt, ont om taxibilar var det gott om så det var bara att ta av sig skorna och promenera hemåt i sommarnatten, det gjorde inte ont alls, när jag väl fått av mig skorna vill säga :)

I övrigt har helgen varit omväxlande jag har hunnit med att ligga på klipporna varit på tre mycket fina krogbesök med fantastisk god mat, igår kväll tex käkade vi skaldjur som var så bra att man önskade att det aldrig tog slut men det gjorde det naturligtvis och man var tvungen att avsluta med en god efterrätt.

Kommentarer
Postat av: Pia

jag är ju inget fan av the Boss men kan tänka mig att det var en upplevelse. Har ett tips på "ny" restaurang med spansk.mexikanskt kök....nästa gång vi ska träffas ;)

2008-07-06 @ 13:22:41
URL: http://zanahoria.blogg.se/
Postat av: Helen

Låter som om ni haft en toppenhelg! Härligt.

Ha de bra själv på din semester.

2008-07-06 @ 15:35:11
URL: http://qristall.blogg.se/
Postat av: Nita/tigerlilja

Inte heller något större fan av Bossen men det låter som... MASSOR av människor! Härligt att ni hade kul och att det gick bra med biljetter och allt :-)

2008-07-06 @ 16:36:07
URL: http://www.tigerlilja.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0