Njaa.......

Det var så där, skämten kommer jag inte ens ihåg.
Musiken och dansen var bra för att inte tala om grabbarna som dansade, dom var grymma

Nu kommer det värsta av allt...........MATEN, men va faan....skaldjursplatå på absolut lägsta nivå, hade jag inte varit på så bra humör hade jag dängt nå´n, ja det var sååå dåligt.
Ett tag fick jag för mig att jag skulle skriva mitt kontonummer på biljetten och lämna in till någon högsta hovmästare, så kunde dom betala tillbaka, men nä jag var ju på så gott humör )

Måns Z var kanonbra, han är verkligen begåvad, och sexig och honom skulle jag  gott kunna ha som svärson, men gud så svårflörtad han var, vi var drygt 7500 kvinnor som försökte få in honom till ett extranummer, men då nobbade han, hur kunde han motstå?

Nu åker jag snart till Lanvetter och det kommer väl inte att bli så mycket bloggande i Turkiet, jag hoppas ni alla får ha det gott

Dansskorna på!

Nu bär det iväg till Skandinavium och Ladies Night (ja jag vet att det stavas så), vi är snygga som få :)

Dagen har varit stressig, shopping, osteopat hämta ring och massa mer.

Jag är riktigt nöjd med ringen som fått en ny safir, fantastisk blå-klintsblå, dom gjorde ett kanonjobb.

Ha en trevlig fredagskväll ni också

Tre snyggingar

265228-23

Här kommer Bamse, Boston och Billy i nämd ordning
Tre fantastiska grabbar!

några dagar till.....

så är jag nog bra i min rygg, jävla ryggskott,helt fel tid att få något sån´t.

I måndagsmorse kunde jag inte varken gå eller stå, varför blir det så? jag hatar det! Tyck synd om mig!
I dag har jag tid hos en osteopat som förhoppningsvis kan hjälpa mig , om inte att bli bra så hoppas jag han kan göra mig bättre.

På torsdag kommer Bittan hit och på fredag ska vi på Skandinavium och käka skaldjursplatå och kolla på Ladys Night, då kan inte jag gå omkring som en gammal tant med krokig rygg, nä då ska jag va snygg och rak i ryggen!
På lördagen bär det iväg till Alanya och 30 grader varmt, fint för en ond rygg det!
Men hemska tanke, tänk om det inte går över, tänk om jag för första gången i livet ska få avboka en resa.

Fattas bara att jag bryter en nagel nu också

ETT-NOLLL

Hej!................a
BLÅVITT
Där satt den

Heja Blåvitt!

Jag körde alldeles nyss förbi Ullevi, ikväll är det derby i stan, och jäklar va folk det var. Det är verkligen något speciellt med derby, det liksom kokar i stan hela dan.

När jag var ung och vacker, (nu är jag bara vacker) var jag gift med en kille som spelade i allsvenskan, då kan jag lugnt säga att jag hängde på många matcher både här i stan, och på bortaplaner också för den delen. Att vara tillsammans med någon som spelar på den nivån kräver att man är intresserad, idag skulle det inte funka, mitt intresse är inte lika stort längre.

Nu har vi chansen att ta tre poäng, det bör bli enkelt med tanke på motståndet som är GAIS.
IFK har en match mindre spelad än de tre lagen som ligger i topp, så vinst i kväll är lika med serieledning.

Yess, nu tar vi dom!!!!

min bubbla är borta

Jag saknar den redan , hur kunde jag byta bort "henne"?
 den nya är också jättefin men hur ska jag kunna leva utan min fina beetle?
Jag har bytt nu, så  jag är väl tvungen, skulle inte förvåna mig om jag snart köper en ny,fronten får ni se en annan gång, den fick visst inte plats:)

om att tolka det skrivna

Att skriva med en touch av ironi och underton är nog inte så lätt, eller jo det är lätt när man själv skriver men inte alltid så lätt att tolka för personer som inte man är så känd med.

Jag skrev en kommentar som lyder som följer

lämna ensamma hemma? oro?,
söta du, varför ska du oroa dig? han är ju så ung och hon också förmodligen, vad skulle kunna hända?
inte håll du på med sån´t när du var så ung ? :)

svaret på detta blev

Pia, ungdommar idag är ganska avancerade.....


Min kommentar var i högsta grad ironisk det kan alla som jag känner se, men hur tolkade zanahoria det egentligen? Det kan vara så att hon såg den där gamla tanten på  53 nej jag menar 54 med knut i nacken
som faktiskt menade exakt vad som skrevs
Jag ska fråga henne haha

Jag har själv alltid varit orolig för mina barn, äpplet faller ju oftast inte så långt från trädet


Hur go e den då?

I dag var jag på ett apotek där vi var fyra stycken som jobbade, varav noll hade varit där tidigare, detta kunde slutat illa  men gick hur bra som helst.

En av tjejerna var en liten nätt sak i tjugofemårsåldern, välmsminkad, superkort svart kjol och svarta strumpor och väldigt vackert hår, vi stod och pratade lite, hon frågade vart jag kom ifrån och så där och jag frågade henne var hon hade jobbat,
- Jag har jobbat fyra år i Stockholm innan jag började jobba här i stan, sa hon med väldig utpräglad stockholmska
- Trevligt, hur känns det att komma från Stockholm till Göteborg då?
- Jo det är bra, jag har ju mina föräldrar här
- Jaha
- Ja, jag kommer härifrån, jag flyttade till Stockholm efter gymnasiet
- Men hur har du lyckats med att bli av med din dialekt???
- Men gud, jag har ju bott i Stockholm i sex år, sa hon och tittade förvånat på mig
- Okej, jag har inte bott i Göteborg på sju år .................inte mycket dalmål här inte

Varför vill man bli av med sin dialekt??

Jag trycker fram nästa kund, långt ifrån disken kommer det en liten människa springande emot mig, händerna är sträckta rakt upp i luften och hon/han ropar
 -heeeej nu e det jag!

Vem är det tänker jag, nå´n jag känner ?
 
När personen i fråga kommit ända fram ser jag att det inte är ett barn utan en mycket kortväxt person, ja faktiskt en dvärg, det är en kvinna.
Jag är inte lång men i jämförelse med henne är jag naturligtvis jättelång, detta innebär att jag liksom måste titta ner på henne när vi pratar, jag gillade inte det men hade inget val. Dessutom märkte jag att jag på något sätt pratade lite barnsligt med henne, som om det varit ett barn,,,,,,,fan va konstigt, jag blev riktigt förbannad på mig själv, personen jag hade framför mig var trots allt 36 år....:
Ja det stod inte skrivet i pannan på henne :)
hon hade ett recept

Får man vara naken?

Om lite drygt en vecka bär det iväg, jag kollar vädret i Turkiet och ber till högre makter att vädret som är där nu ska hålla i sig ett par veckor till.,där är  det fantastiskt väder

Fattar inte att sommaren tog slut så snabbt, nu ÄR det höst, det är bara att acceptera, jag hann inte ens med att ta sista doppet här hemma, det kan bero på att jag är saktfärdig men jag tror inte det.

För många år sedan hända en kul grej på stans största apotek

Jag står ute i egenvården då jag plötsligt känner att någonting händer, folk stannar upp, håller andan, ser allmänt vettskrämda ut och alla drar sig upp mot hyllorna, golvet får mycket utrymme

in på apoteket kommer en NAKEN man, han går igenom hela egenvården, stannar till vid bänken där det står en termos med vatten och muggar till kunderna, fyller en mugg och dricker ur, sedan går han igenom hela recepturen och ut på Nordstadstorget. Mannen säger ingenting på hela tiden och ingen annan heller, alla ser ut som dom sett ett spöke.

Jag skojar bara, han var inte  naken, han hade ryggsäck, röda strumpor och sandaler på sig :) that`s it !

Idag ska jag jobba där och stället är fyllt av överraskningar, en skön blandning av folk, och som ni förstår ett ställe där allt kan hända.

Bäst!Om man vill må gott, lyssnar man på detta

Datatider

Klicka på bilden för nästa bild

Turkie here we come!

I dag är det bestämt,

Det var meningen att L-A och jag skulle ta en vecka till varmare breddgrader första veckan i oktober,,,,men han fick såå mycket jobb och sååååå mycket jakt så han skulle nog inte hinna!?

Nu blir det hälften så dyrt och dubbelt så roligt , jag åker ensam,,,,,,,,,nja inte riktigt ensam då, klart att Bittan hänger på.

Det ska bli jätteskönt att komma ifrån allt allvar ett tag, mamma kommer att vara på sjukhuset och få den hjälp hon behöver och jag behöver inte tänka på något mer än att beställa in raki, vin, kalla öl och goda rätter, det kan till och med tänkas att vi tar en vattenpipa då och då.
Vattenpipor ska laddas med tobak smaksatt med äpple om jag får bestämma, och det får jag.

I kväll när jag kom hem efter att ha jobbat till 19.00 och sedan varit hos mamma blåste det halv storm här i Götet, ett riktit skitväder, om två veckor kan jag ligga på stranden och svettas och sedan slänga mig i härligt varmt saltvatten.

Avundsjuka??? 
va inte det, avundsjuka klär inte skönheter :)

Jägarna

JÄGARE
jakt, 
jättekul,
jämthundar,
jättehorn,
jättespännande,
jaktkläder,
jakttidningar,
jaktmöte,
JÄMT!

Fantastiska människor, dessa jägare.
Dom tänker på jakt 365 dagar om året, det är liksom alltid något som dom har i tanken, det kan vara att trimma hundar inför jakten, att bygga älgtorn, att vara ute och "kolla läget", läsa jakttidningar, prata jakt, och sen ska dom jaga också!

L-A har redan hunnit jaga  björn både i Sälen och i Norrland, han har jagat älg i  Norrland och...ja ni hör ju, från nu och januari ut så är det jakt för hela slanten.

I måndags började älgjakten i Sälen, sambon fick skjuta två tjurar, i tisdags fällde han en tjur, en ko och en kalv, i går gick han tom men det var en annan snubbe som fick en tjur.

Nu är det full jakt, Raki har fått tag i älg, det är säkert den där tjuren som dom såg igår, som ingen fick skottläge på, så  nu gäller det, hunden har skällt i en timme nu så snart är det väl klart.

L-A har en pejl på hunden som man kan ringa till, då hör man hundens skall, fantastiska grejer! 


Dagens pudding

265228-18

Dagens pudding heter Billy,

vi har två stycken till och dom ska jag visa så snart jag får in några fina foto i datan

Vi har en katt också som ni kanske vet, denna stackars kisse har varit instängd i vårt badrum sedan i lördags morse då sambon åkte till Norrland för att jaga, han kom hem i eftermiddags,,,,,alltså mer än fem dygn!
Jag ska anmäla honom för djurskyddsföreningen eller nå´t
Men först ska jag åka upp till Sälen och pussa på honom lite, och på pissen och hästarna också!
265228-20

Min blogg kommar att ligga nere tills på måndag, vi hörs då
trevlig helg till alla :)

Vaaa?

Jag har jobbat idag och följande hände

Jag trycker fram nummer 25
Fram kommer två personer varav den som kommer fram först har nummer 28
 
- Du får vänta en liten stund det är nummer 25 nu
- Du måste hjälpa mig jag är sjuk!
- Jag förstår det, men alldeles strax är det din tur

Kvinnan som jag egentligen skulle expediera stod alldeles bredvid och blev så klart irriterad

- Snälla du, släpper du fram kvinnan bredvid dig så är det snart din tur
- Nej, du måste hjälpa mig nuuu, jag har varit hos doktorn och han har sagt att jag ska få medicin.....
- Jag förstår det, men nu måste du gå åt sidan ett tag

Nu nästan skrek hon ut sin vrede för att jag inte lät henne gå före i kön

- Så där gör du bara för att jag är invandrare!!

Nu blev jag förbannad

- Jag bryr mig verkligen inte om varifrån du kommer, men nu får du faktiskt flytta på dig (morr)

Va fan, jag bryr mig inte om varifrån hon kommer, jag tycker inte varken mer eller mindre om invandrare än om svenskar, men om man beter sig så och säger så då tycker jag att man bäddar med skitiga lakan

charmig chaffis :)

Jag har just kommit hem från jobbet, jag har jobbat kväll på ett av stan´s jourapotek.

Ingen spårvagn i sikte, men där stod en buss,, skulle jag ha sådan tur att den gick förbi mitt?
Jag närmade mig den, och när jag var cirka 25 meter därifrån började den rulla, faan, hur länge skulle jag få vänta nu.

Det hör till saken att vi hade problem att larma när vi gick så jag var redan onödigt sen.

Jag ökade takten lite och tro det eller ej, bussen saktade in, och stannade, och öppnade dörrarna !!
milda makter, detta händer aldrig, snarare är det så att dom kör iväg fast man hänger sig på öppna-knappen.

Jag kollade om han skulle förbi mig, o ja det skulle han.

Min hållplats skulle han inte stanna vid, men en tidigare och en senare så det var lugnt,
vet ni vad han gjorde? han stannade på en hållplats som han normalt inte skulle, bara för att släppa av mig, vilken gofis!

När jag sa tack o hej så sa han,
-lova att du inte ringer till västtrafik
-jag lovar :)

Men i ärlighetens namn skulle jag ringa dit bara för att tala om att dom inte bara har surkärringar anställda utan en och annan bra person också
Men jag låter bli och nöjer mig med att bara vara glad o lycklig

Älgar på gång

Nu är älgsteken på G

Sambon sköt två älgar i går, så nu närmar det sig

med cabben på

265228-17

samma pris som nercabbad

Till Salu!

image7

Jag har köpt ny bil så nu är min pärla till salu!!
Någon som är sugen?
Pris 150.000
mil 5.400
motor 2.o, 115 hk
ac,cd,regnsensor,cablarm,motorvärmare mm

Katten ingår ej i köpet :)

Bara för Kerstin

265228-16

Här bor jag

kort hår då då!

image15lika fin?!


RSS 2.0