på motorvägar i Sverige

kör folk som krattor, jag undrar hur dom skulle klarar sig på autoban?

Jag har kört ett antal mill på motorvägar och det blir enligt mig sämre och sämre, verkar som att dom flesta tror att det är som en tvåfilig väg inne i stan där man kan välja vilken fil man vill och ligga kvar där.
Om man inte tänker köra om ska man snyggt ligga kvar i högerfil och inget annat!
Det blir livsfarligt när det går för sakta i vänsterfilen.
Jag är duktig, haha ja absolut men jag är ingen civilpolis som den röda cabben jag stötte på i fredags.

Han, ja det var en han som körde låg i ytterfil och jag närmade mig honom, just då "smet" en husbil ut framför honom för att köra om andra mer långsamtåkande bilar klart han blev irriterad, när husbilen sedan snyggt gick in i högerfil igen var denne "civilpolis" tvungen att tukta föraren i husbilen. Han la sig bredvid och blängde och tutade han kollade framåt en sekund sen vred han huvudet tillbaka och blänkde och hötte med näven och där låg den idioten kvar!!! och bara blängde, jag undrar vad han hade väntat sig att  "boven" skulle göra,stanna och kliva ur bilen och börja grina för att han gjort nåt galet eller?

Nu var måttet rågat för mig, han hade tydligen inte slängt en enda blick i backspegeln så att jag låg i häcken på honom hade han inte märkt, jag blinkade med helljuset.... ingen reaktion men va i helvete är det med karln? ska han aldrig ge sig?
Jag hängde mig på tutan och då äntligen reagerade han, nu kollade han i backspegeln och får han då se, jo en snygg nercabbad Eos med en ännu snyggare blond kvinna.....nu jävlar blev det tryck på pedalen, och nu väcktes min tonårstjej i mig.....han ökade och sen gick han in i högerfil och fortsatte öka för han hade verkligen inte tänkt sig att släppa om mig.......nån måtta måste det ju vara han var ju man och ja ni vet........

Jag ger mig aldrig !! barnsligt jag vet men härligt att slänga in en lägre växel och bara dra förbi, han fick ge sig och han kom aldrig ikapp!

Så ska det vara ligger man i omkörningsfil ska man köra fortare än dom i högerfil, när man kört om ska man in igen.

För övrigt har jag haft det kanonhärligt i helgen, mycket snygga seglare har jag sett och inte en enda i lämplig ålder det verkar som papporna lånat ut sina båtar till sönerna .

Kommentarer
Postat av: Fia

Jaha, var det något fel på sönerna?

2008-07-28 @ 23:53:56
URL: http://neverkeso.blogg.se/
Postat av: mammselen

Ja, just det. Det undrar jag med.

2008-07-29 @ 14:03:54
Postat av: Pia

inte alls men jag hade ju yngsta dottern i frankrike :)

2008-07-29 @ 20:33:05
URL: http://mammipiha.blogg.se/
Postat av: Margaretha

Ha ha ha ja fy sjutton va vi e lika....jag hade gjort exakt likadant....hatar när någon skall vara "duktig".......

Tycker oxå att folk kör som krattor ... och ingen blinkers har dom heller...

Kram

Margaretha

2008-08-02 @ 18:41:35
URL: http://catfriend.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0