GLAD PÅSK!
Glad Påsk till alla!

För övrigt hittade jag cirka femton julkort adresserade frankerade och klara när jag röjde häromdagen, sån är jag. fy skäms.

Livet är föränderligt och aldrig självklart

Jag har en unge som just kommit hem från Österrike där han varit och vinterjobbat och åkt skidor, ja han åkte såpass mycket att  han vurpade  och förstörde  sitt knä och fick åka hem i förtid, bättre han bara hade jobbat men inte lika roligt förstårs.
Han säger själv att vistelsen varit så häftig att det nästan var värt ett förstört knä?
Tur att dom är försäkrade! Han körde bil ner men blev hemforslad med flyg.

Jag har en unge som är på väg från Svedala till Frankrike för att jobba och leva där ett tag, hoppas hon får vara där så länge hon vill utan sjukdom eller dylika ting.

Själv är jag på väg att flytta ifrån för att flytta hem :)

Hur ska ett normalt liv se ut egentligen?

Antalgligen skulle man vara en normal kärnfamilj som alla bodde på samma ställe och man skulle träffas varje söndag på middag.

Hade det varit lugnare tror ni?Men så är det inte i min familj. Men vi älskar varandra änndå, hur mycket som helst

Nu har jag bestämt mig

Vilken fantastisk tid, det är vår även i Dalafjällen. Man kan inte se några vårblommor ännu men solen är generös och det är jättemycket snö, vilken fantastisk tid för alla sportlovsfirare och förhoppningsvis för kommande påsklovsfirare.
Det är så kul på jobbet med alla turister, och inlånad personal från västkusten,från småland och från uppland. Man kan säga att jag har två arbetsplatser, en på lågsäsong och en på högsäsong och den variationen är unik.

Trots allt positivt här uppe i "obyggden" har jag nu bestämt mig för att flytta hem igen

Så i maj lämnar jag och det känns rätt.

Jag har fattat många tokiga beslut  i mitt liv men jag har inte ångrat så många trots allt, det jag ångrat är det som jag inte gjorde.


RSS 2.0