detta måste ni bara läsaEn killes berättelse:
Jag har aldrig riktigt kommit underfund med varför mannens och  kvinnans sexualdrift skiljer sig så mycket. Jag har aldrig heller  förstått det där med Venus och Mars. Jag har aldrig kommit  underfund med varför männen tänker med huvudet och kvinnor med sina hjärtan, till exempel.

En kväll förra veckan gick min flickvän och jag till sängs.   Passionen börjar glöda i sovrummet, när hon till sist säger: 'Jag  känner inte för det, jag vill att du bara ska hålla om mig'. Jag  sade 'VA??!! Vad var det där?!'. Så säger hon dom orden alla  pojkvänner fasar att höra: 'Du är inte tillräckligt i kontakt med mina emotionella behov som kvinna, för att jag ska kunna tillfredsställa dina fysiska behov som man'. Hon besvarade min fråga med att säga, 'Kan du inte bara älska mig för den jag är  och inte vad jag gör för dig i sovrummet?'  När jag förstod att inget skulle hända den natten så somnade jag.

Nästa dag så tog jag ledigt från jobbet för att vara med henne. Vi gick ut och åt en fin lunch och gick och shoppade i ett stort, stort onämnt shoppingcenter. Jag gick med henne i affärerna när hon provade flera olika verkligt dyra klädesplagg. Hon kunde inte bestämma sig vilken hon skulle ta så jag sade åt henne att vi tar alla. Hon ville ha skor som komplement till hennes nya kläder. Så jag sa att vi får köpa ett par till varje ensemble. Vi gick sedan till juvelavdelningen där hon valde ut ett par diamantörhängen. Tillåt mig säga, hon var så upphetsad. Hon måste ha trott att jag var ett steg från mentalsjukhuset. Jag började tro att hon testade mig när hon frågade om hon kunde få ett tennisarmband, när hon inte ens kan spela tennis. Jag tror att hon trodde jag var knäpp när jag sa, 'Det går bra älskling'. Hon var nästan nära sexuell tillfredställelse av allt shoppande.

Med ett jättestort leende sade hon till sist, 'Jag tror att det är allt älskling, vi går och betalar'. Jag kunde knappt hålla mig när jag till sist sade: 'Nej älskling, Jag känner inte för det'.
Hennes ansikte blev helt vitt och hennes haka föll till marken med ett förvånat 'VA?' Jag sade sedan: 'Älskling! Jag vill bara att du håller sakerna en stund. Du har inte tillräcklig kontakt med mina finansiella behov som man, för att jag ska kunna tillfredställa dig som kvinna'. Sedan när hon såg ut som om hon skulle döda mig,  fortsatte jag: 'Varför kan du inte älska mig som den jag är  istället för dom saker jag köper åt dig?'
 Tydligen kommer jag inte att ha sex ikväll heller...

Kommentarer
Postat av: äm

nice comeback!

2007-10-17 @ 23:56:34
URL: http://amali.blogg.se
Postat av: Vaniljis

Ha ha, tänkvärt och kuligt!! ;)

2007-10-18 @ 04:20:23
URL: http://vaniljis.blogg.se
Postat av: Inger Maryissa

Det var verkligen klurigt ....
Förhoppningsvis det förstod varandra bättre efteråt ;-)

2007-10-18 @ 12:39:02
URL: http://ingermaryissa.bloggagratis.se/
Postat av: Helena

Den är faktiskt riktigt rolig må jag säga. Som hämnd betraktat riktigt bra. Men jag undrar om det blev nåt sex nånsin mer efter den historien....

2007-10-18 @ 19:23:29
URL: http://gutta.blogg.se
Postat av: Penis

ha ha ha ha den var bra. Nu ses vi snart då kan du berätta fler....

2007-10-20 @ 17:08:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0