Linnéa

image8

Detta är Linnéa, två år.
Igår var hon med sin mamma,pappa och storasyster Wilma i Orsa björnpark, denna lilla unge är så snäll så hon har givit bort ALLA sina nappar till björnmammans bebisar. Hon har haft svårt att somna två kvällar nu men ......hon har gjort det.  
Björnmamman å sin sida var också snäll, hon gav Linnéa en fin dockvagn som tack för napparna, tänk va dom hittar på.
Lycka till med detta projekt!

Kommentarer
Postat av: Pia

Vilken sötnos ! Tänk vad man har hållt på när det gäller dessa nappar, vi har väl skickat nappar när ungarna var små runt hela världen :)

2007-07-08 @ 22:41:38
Postat av: Penis

Hon var jätteduktig när hon lämnade fram påsen med alla (10 st ) napparna i till flickan som lovade att hon skulle ge dom till ungarna när de skulle sova. Sedan köpte vi glass och gick till bilen och lagom när glassen var slut och vi hoppade in i bilen kom hon på att hon nog ville ha en napp. sedan var det inte tyst i bilen på en lång stund...hon grät och grät tillslut somnade hon för att fortsätta gråta när hon vaknade igen. Tror du att jag kände mig RUTTEN då eller. Kram

2007-07-09 @ 15:45:44
Postat av: Lotta

Vilken duktig tjej!! Vår store kille gav sina till tomten och fick en Byggare Bob - tidning med verktyg i som tack.

2007-07-09 @ 21:25:23
URL: http://ischa01
Postat av: Mia

Vilken duktig tjej!! På Skansen har dom ett napp-träd hos kattungarna, det var riktigt gulligt..*L*Det är annat än min stora grabb, han spolade ner dom i toan, å DET var inte kul sen!!

2007-07-10 @ 22:41:40
URL: http://matmia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0